Vanskeligheter med Grandiosa uten paprika. (In Norwegian)

En ansvarlig person i Stabburet, sier at det ikke går ann å bare fjerne paprikaen fra Grandiosaen:

Det er ikke så enkelt som at vi bare kan ta av paprikaen. For å få den optimal, har vi måttet legge til mer ost, samt litt mer kjøtt og tomatsaus. Ingenting er tilfeldigheter når vi lanserer en ny Grandiosa, sier han.

http://www.nettavisen.no/jobb/article2529400.ece

Men, lurer jeg.

Hvorfor var det ikke så enkelt?

Alle som vil ha Grandiosa uten paprika, på Facebook.

De har jo smakt vanlig Grandiosa, uten paprika.

Og de liker tydeligvis det, siden de gjerne vil ha denne pizzaen, i butikken.

For de må jo ha pellet av paprikaen da, og fortsatt syntes at pizzaen var god.

Hvorfor skal Stabburet finne opp kruttet på nytt?

Er det for å kamuflere smaken av ‘kjøttet’ på pizzaen?

Hva vet jeg.

Man kan lure ihvertfall.

Så sånn er det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s


%d bloggers like this: